Dit is het begin van een nieuwe traditie. We gaan jullie vertellen over alles wat het weten waard is bij Fundatie Ten Goye, over deze historische maar nog bijna onbekende plek achter de huizen aan de Wickenburghseweg in ’t Goy. Aan het materiaal zal het niet liggen, we hebben meer dan duizend jaar geschiedenis om over te vertellen en ook over wat er nu en straks allemaal gebeurt kunnen we boeken vol schrijven. 

Die boeken komen er voorlopig niet maar een online nieuwbrief wel. Op deze manier kunnen we iedereen bedienen die belangstelling heeft voor de geschiedenis van deze bijzondere locatie. Voor de één zullen dat de verborgen fundamenten van het kasteel zijn, de ander is wellicht meer geïnteresseerd in verhalen over de Heren Utengoye, de diverse belegeringen of juist in de planten en dieren die zich hier vandaag thuis voelen.

Wij wensen jullie veel leesplezier met deze en de komende nieuwsbrieven. Ze zullen onregelmatig verschijnen en elke keer nieuwe verhalen, leuke weetjes en interessante berichten bevatten. Abonneer je via het aanmeldformulier onderaan op de pagina actualiteiten, dan hoef je niets te missen.

Louis Zijderveld
Voorzitter